Ord från Alfons

Västerbottens Läns Beagleklubbs 40 års jubileumsutställning tillsammans med Västerbottens Läns Dreverklubb.

Domare var Catharina Linde Forsberg och domaraspirant Thomas Eriksson, Nordmaling. Han fick idel lovord av Catharina för saklighet och kunskap och blev godkänd.

I den starka blåsten hade ringsekreterarna Carina Lindfors och Siv Konradsson ett elände med papperen och gjorde ett bra jobb ändå med 35 Beaglar och 37 Drevrar anmälda.

Katarina Konradsson hade samlat ihop ett prisbord som aldrig skådats i klubbens historia. Bra jobbat Kattis.

Jubileumsmiddag  gick av stapeln med 25 medlemmar i Kroksjö Byastuga. En vacker lokal, som byborna, ideellt arbetat för allas trivsel. På middan deltog också den avgående ordförande Catharina Linde Forsberg, som 48 år av sitt liv ställt upp för Svenska Beagleklubben. Som redaktör för tidningen samt andra uppdrag Catharina avslutade vid Beaglefullmäktige 2018.

En insats som inte för den oinvigde går att greppa. Tack Catharina från oss i Västerbottens Läns Beagleklubb

Vid middan deltog den nye ordförande Sven Granström, Luleå. En Norrbottning vid rodret.

Vi önskar honom av hela vårt hjärta lycka till.

Kattis hade ordnat en klurig tipspromenad med fina vinster.

Ifjol lovade jag och Barbro att vi skulle ordna middan om hälsan stod oss bi. Allt gick jättebra tack vare att så många ställde upp och hjälpte till. Så var det hela dagen. I kiosken och allt som har med utställningen att göra. För och efterarbete inräknat. Om många hjälps åt så blir bördan så mycket lättare för styrelsen.

Som avslutning ska jag citera Catharina: “Det måste kännas skönt för dig Alfons att lämna klubben när du har så trevliga och duktiga människor som tagit över”. Jag överensstämmer helt med henne.

Alfons Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.